Kundereferanser

Erfaring med live streaming av seremoni

Hos Hauglandshella begravelsesbyrå rett utenfor Bergen har de allerede fått god erfaring med live streaming av seremonier.
Da de nye retningslinjene for begravelser var et faktum, etablerte de raskt løsninger for å kunne tilby direkte sending av seremonien. Vi har tatt en prat med Erik Tefre Skiple i Hauglandshella. 

Erik_Tefre_Skiple


Hvilke tilbakemeldinger har du fått?

Vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra både familie og de som har deltatt og overvært live streamingen.

Hvordan har deltagelsen vært?

Vi har allerede live streamet flere titalls seremonier og på det meste har det vært 1000 personer, men hovedsakelig har deltagelsen vært på ca. 100 personer pr. seremoni.


Hvordan vet deltakerne om at en seremoni live streames?

Vi har ofte hatt informasjon om dette i dødsannonsen, i tillegg til at pårørende selv informerer. Vi bruker også minnesidene aktivt til å videreformidle dette.

Hvordan finner brukerne live streamen?

Trafikken til live streamingen ledes til minnesiden. Slik er det enkelt å forklare brukerne hvor man finner den. Minnesiden er som et «nav» for folk, der de kan uttrykke deltakelse ved å tenne lys, skrive hilsen, gi minnegave/bestille blomst – og nå til og med delta i seremonien.Erfaring med minnesider 

Pia Cyren hos Den siste reisen har lang erfaring med opprettelse av minnesider.

Hun har lykkes 100 % med dette og deler gjerne sine erfaringer. Klikk og se Pia fra Den siste reisen fortelle om erfaringer med minnesider.


pia_you_tube (1)