Hoe toont u een livestreaming op de Gedachtenispagina?

In dit artikel wordt beschreven hoe u een livestreaming kunt presenteren op de Gedachtenispagina.

Log in op uw Adstate Plus dashboard en open het betreffende dossier. Klik op de 'Ceremonie streaming-knop' om deze functionaliteit te activeren.
Als u deze knop niet ziet, neem dan contact op met support (support@adstate.com).

image-363

Het volgende venster wordt weergegeven:

image-376

Sluitingsdatum:

U kunt de laatste kijkdatum/-tijd voor de streaming instellen. Het menu-item "Live Ceremony" zal op dat moment verdwijnen van de Gedachtenispagina. Let op: de video verdwijnt niet van uw streamingprovider.

Embedded Code:

Hier voert u de ingesloten code (embedded code) in die u van uw streamingprovider hebt ontvangen. Let er op dat deze code moet beginnen met "<iframe" en moet eindigen met "/ iframe>". Verwijder de overtollige tekst.

Hoe kunt u de Embedded code verkrijgen:

Test:

Klik op 'Test' om te controleren of de code correct is. Als de code correct is, zou u een voorbeeld van de video moeten kunnen zien in het venster, rechts van Bron (source).

Opslaan:

Klik vervolgens op Oplaan om de "Livestreaming Ceremonie" beschikbaar (zichtbaar) te stellen op de Gedachtenispagina.

Deactiveren:

Selectereer 'Deactiveren' wanneer de "livestreaming" niet beschikbaar moet zijn op de Gedachtenispagina.

 

Bekijk hoe de livestreaming wordt gepresenteerd op de Gedachtenispagina.

Bezoekers van de Gedachtenispagina kunnen naar "Live Ceremonie" gaan, zowel vanuit het hoofdmenu als door op de knop "deelnemen aan livestreaming" te klikken, hetzij vanaf de homepage of vanaf de "Uitvaartinformatie"-pagina:

image-367

image-368Bekijk ook andere artikelen over livestreaming

Tot slot: belangrijke informatie over livestreaming van uitvaartceremonies

Live streaming is een dienst dat in de toekomst zeer relevant kan worden. U moet een paar belangrijke punten weten.

TONO-fee

Live streaming van ceremonies is vrijgesteld van de TONO-vergoeding. Dit geldt voor al het gebruik van zang en muziek. Bewerkte opnamen, releases en herdenkingsconcerten zijn niet vrijgesteld.

Privacy

De privacywet is van toepassing. Wanneer een ceremonie live wordt gestreamd, moeten we vooraf toestemming hebben van alle deelnemers en wordt er bij de ingang een bord geplaatst dat de ceremonie live wordt gestreamd.

Live streaming is het tonen van audio en film via internet, zodat mensen elders de ceremonie live kunnen volgen. De publicatie kan in een privégroep zijn of openbaar op de website van het bureau. Het bureau informeert de spelers van tevoren en plaatst informatieborden bij de voordeur. Er zijn geen beperkingen op rechten voor livestreaming. Dit is kwaliteit verzekerd door het bureau.

Voor verdere hulp en ondersteuning van YouTube-services:

/youtube/?hl=no#topic=9257498

Denk ook aan:

Live streaming (live)

Als alleen toestemming wordt gegeven voor rechtstreekse ‘live’ verzending, kan er na afloop de ceremonie geen opname openbaar of privé worden gemaakt.

Opnames (privégebruik)

Indien gewenst wordt dat de opname achteraf beschikbaar wordt gesteld, is toestemming van de eigenaar nodig. Als de opname alleen voor privé-gebruik wordt, zal overeengekomen moeten zijn dat de opname onbewerkt beschikbaar is.

Opnames (openbaar gebruik)

Als de opname na afloop en met goedkeuring van de eigenaar op Facebook of via Gedachtenispagina's moet worden gepubliceerd, MOETEN alle muziek en liedjes uit de opname worden verwijderd als er geen rechten zijn verkregen. Het kan worden toegevoegd aan andere niet-auteursrechtelijk beschermde muziek. Alle personen die geen toestemming hebben gegeven en die herkenbaar zijn - MOETEN uit de opname worden verwijderd.